Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Política de Qualitat

GRUNEB dedicada a la Electrònica de Potència, elabora equips i serveis a mida i també disposa d’una varietat de series estàndard de convertidors estàtics de tecnologia commutada i lineal.

GRUNEB és eficiència, fiabilitat i nivell tecnològic. Amb el suport dels Serveis d’Atenció a Client i Assistència Tècnica, assessorem i col·laborem amb els nostres clients en la consecució del seu objectiu i proporcionar el manteniment post-venda dels equips.

La direcció de GRUNEB considera el Sistema de Qualitat com una forma d’organitzar el funcionament de l’empresa a partir d’uns pilars bàsics com son; la qualitat dels nostres productes i serveis, la satisfacció del client, la millora contínua i l’eficàcia del mètode. Per això, el Sistema de Gestió de la Qualitat de GRUNEB es fonamenta en:

  • La consecució, manteniment i millora del nivell de qualitat desitjat, ho aconseguim amb el compromís i participació de tot el personal contribuint amb les nostres habilitats i potencial creatiu.
  • Les nostres aportacions individuals i les accions dels experts en les àrees i nivells de l’organització tenen efecte i repercussió sobre la qualitat dels productes i serveis que oferim, així com la informació i comunicació.
  • La Qualitat la obtenim planificant, executant, revisant i millorant el Sistema de Gestió per prevenir les possibles errades.
  • Tant la Direcció com el personal de GRUNEB ens comprometen a complir els requisits legals i reglamentaris que li són d’aplicació.
  • Actitud cap a la satisfacció de tots els clients, mitjançant el compromís de tota l’organització per complir amb les seves necessitats i requisits, així com els legals i reglamentaris dels propis productes.
  • Només optimitzant de forma contínua els processos, mètodes, serveis i en totes les labors, podem garantir una major eficiència interna, una millor resposta a les expectatives dels clients i, per tant en la seva satisfacció.
  • El personal de GRUNEB independentment de quines siguin les seves funcions i responsabilitats, analitzen les dades a la seva disposició, referents a les activitats que realitza, per la recerca d’oportunitats de perfecció. Per aquest motiu, la millora continua ha d’ésser un objectiu permanent de tots i referit a totes les activitats que desenvolupem.
  • Pel nostre compromís amb la Qualitat, prestem la màxima atenció a les possibles millores que les noves tecnologies posen a la nostra disposició.
  • Requerim la participació i col·laboració de tothom, per tant, aquesta política és difosa a tot el personal de l’empresa pel seu coneixement i comprensió.

 

L’aplicació efectiva d’aquests principis no seria possible sense la implicació de la tot el personal de l’empresa.

 

 

Administració

Cornellà de Llobregat, 20 de Novembre de 2020